Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Topp Romania Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Stocuri benzi de betelie
Brand
Diferite modele si culori
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Banda betelie sau rejansa este produsul nostru principal si poate fi realizat intr-o gama larga de variante: cu piping care poate fi dublu, simplu sau triplu.

Poate avea cusatura decorativa, sau insert de banda imprimata sau tesuta. Opritorul de camasa (o banda de cauciuc) este un accesoriu des utilizat in constructia beteliei.

Benzile de betelie produse de noi pot fi pe cat de colorate va doriti: one toned - realizate intr-o singura culoare, sau in doua sau trei tonuri de material chiar. Tesatura poate fi imprimata in sectia noastra, astfel avand posibilitatea sa va personalizati produsul cu un logo, pattern sau mesaj printat in maxim trei culori.

Lucram atat cu tesaturi trimise de clienti, dar putem furniza si noi o gama variata de tipuri de materiale su culori.

Incercam sa dam cele mai bune termene de livrare, dar daca timpul de asteptare este o problema pentru dumneavoastra, avem intotdeauna pregatit un stoc de unde puteti alege ce vi se potriveste in productie.

De la cele mai simple modele pana la betelii cu pliuri, le-am realizat pe toate de-a lungul timpului si nici un model nu este imposibil de realizat pentru noi.
Din Gura in Gura